CSM Oradea și-a descoperit programul pentru faza a 2-a din Superliga Națională de polo

34

CSM Oradea și-a descoperit programul pentru faza a 2-a din Superliga Națională de polo. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu s-a situat pe locul al 2-lea în faza inaugurală, avansând în principala grupă valorică a campionatului național al României.

Reamintim că CSM-ul a obținut șase victorii din șapte partide în cadrul celor două turnee preliminare ce au alcătuit faza inaugurală a campionatului. Orădenii au marcat 100 goluri și au avut o diferență de golaveraj de +57 și au totalizat 18 puncte, cu trei mai puțin decât Steaua București, prima clasată, respectiv cu trei mai mult decât Dinamo București, formație ce a completat podiumul.

A 4-a clasată și ultima formație calificată în prima grupă valorică este CSM Corona Brașov, formație ce a acumulat 10 puncte, devansând pe Sportul Studențesc în confruntarea directă și decisivă pentru calificarea în grupa valorică superioară.

În faza a 2-a se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare, în dublă manșă, sub formă de etape duble săptămânale. Iată programul CSM Oradea:

Etapa 1 – 1/3 noiembrie, vs CSM Corona Brașov (acasă)
Etapa 2 – 8/10 noiembrie, vs Dinamo București (acasă)
Etapa 3 – 15/17 noiembrie, vs Steaua București (deplasare)
Etapa 4 – 22/24 noiembrie, vs CSM Corona Brașov (deplasare)
Etapa 5 – 28 februarie/1 martie, vs Dinamo București (deplasare)
Etapa 6 – 3/5 aprilie, vs Steaua București (acasă)

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.