CSM Oradea și-a descoperit oponenții în primul tur de calificare al LEN Champions League

56

CSM Oradea și-a descoperit oponenții în primul tur de calificare al LEN Champions League. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se va deplasa la Sabac, Serbia, pentru a disputa acest turneu, programat a se disputa între 28 august și 1 septembrie.

Vicecampioana în exercițiu a României a fost repartizată în Grupa A, alături de Apollon Smyrnis (GRE), Dynamo Moscova (RUS), CSM Oradea (ROU), VK Sabac (SRB), Steaua Roșie Belgrad (SRB) și Galatasaray Istanbul (SRB).

În Grupa B au fost repartizate CN Barcelona (ESP), Sintez Kazan (RUS), Steaua București, Paix D’Aix Natation (FRA), Enka Istanbul (TUR) și VK Banja Luka (Bosnia-Herțegovina).

Primele patru clasate în ambele grupe se califică în turul al 2-lea de calificare. Aici, alături de cele opt echipe calificate din primul tur, vor accesa competiția următoarele echipe: VK Jadran SPLIT (CRO), CN TERRASSA (ESP), OSC POSTDAM (GER), VOULIAGMENI NC (GRE), OSC BUDAPEST (HUN), AN BRESCIA (ITA), Team STRASBOURG SNS (FRA), Lokomotiv Tbilisi (GEO).

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.