CSM Oradea s-a impus în confruntarea cu Beldiman Arad, susținută în deplasare, joi

33

CSM Oradea s-a impus în confruntarea cu Beldiman Arad, susținută în deplasare, joi. Partida contând pentru etapa a 12-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin s-a încheiat cu scorul de 42-27. Meciul a fost devansat deoarece sala din Arad este ocupată la finele acestei săptămâni.

Jocul a fost controlat de elevii lui George Tăutu. Aceștia s-au desprins la 16-11 în prima repriză și au marcat de 26 ori în repriza secundă pentru a-și tripla avantajul în această perioadă de joc.

Acesta este al 9-lea succes repurtat de CSM Oradea în cel de-al 2-lea eșalon al țării în acest sezon competițional. Formația bihoreană are 28 puncte acumulate și se menține pe primul loc al Seriei D.

Duminică, 8 decembrie, ora 14:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va disputa ultimul meci din anul 2019 pentru echipa de handbal. Aceasta va primi vizita Universității Craiova.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.