CSM Oradea continuă parcursul fără greșeală în Seria D a Diviziei A la handbal masculin

29

CSM Oradea continuă parcursul fără greșeală în Seria D a Diviziei A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a depășit HC Beldiman Arad, scor 45-28, într-un meci desfășurat la Arena Antonio Alexe, contând pentru etapa a 5-a.

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia s-au desprins la 25-12 în prima repriză și au continuat să mărească ecartul pe parcursul celei de-a 2-a jumătăți.

Pentru CSM Oradea au punctat Paul Oarga – 8 goluri, Adrian Mihailescu și Szabo Benjamin – 6 goluri, Codrin Zamfir și Potera Alexandru – 5 goluri, George Costea – 4 goluri, Szilagyi Eduard, Radu Radu Răzva, și Csongor Szasz – 3 goluri și Munea Devid – 2 goluri.

CSM Oradea are 15 puncte din tot atâtea posibile și este lider solitar al Seriei D. Următorul meci are loc pe 20 octombrie, în deplasare. Adversar va fi Universitatea Craiova, ocupanta lotului 2 în clasament.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.