CSM Oradea a repurtat un nou succes în campionatul Seriei D a Diviziei A la handbal masculin

51
CSM Oradea

CSM Oradea a repurtat un nou succes în campionatul Seriei D a Diviziei A la handbal masculin. Echipa antrenată de George Tăutu a învins, duminică, cu 38-24, pe terenul lui CSU Politehnica Timișoara.

Partida a fost controlată de bihoreni, aceștia marcând cu generozitate în prima repriză. De altfel, jocul a fost decis din prima jumătate de oră, scorul la pauză fiind de 21-9. Ecartul a mai crescut în repriza secundă, ajungând la 14 lungimi.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 12 puncte din tot atâtrea posibile, consolidându-și prima poziție în Seria D a celui de-al 2-lea eșalon al țării.

Următorul meci are loc la finele săptămânii, pe 13 octombrie 2019, la Arena Antonio Alexe. Adversar este HC Beldiman Arad. Intrarea este liberă.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.