CSM Oradea a obținut cea de-a 6-a victorie în Seria D a Divizia A la handbal masculin

53

CSM Oradea a obținut cea de-a 6-a victorie în Seria D a Divizia A la handbal masculin. Echipa antrenată de George Tăutu a învins la Târgu Jiu, în etapa a 8-a.

Jocul cu CSU Constantin Brâncuși din localitate, disputat în devans, marți (05.11), a fost controlat în permanență de orădeni. Ei s-au impus cu scorul de 41-25. Prima repriză a consemnat desprinderea decisivă, scorul la jumătatea partidei fiind de 23-11.

Echipa orădeană a jucat acest meci mai devreme, pentru a lega acest meci de cel de Cupa României, susținut duminică, la Pitești. În urma succesului de la Târgu Jiu, CSM-ul are 19 puncte din maximul posibil de 21 și își fortifică prima poziție în clasament.

Următorul meci are loc duminică, ora 13:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este CNOPJ Timișoara. Intrarea este liberă.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.