CSM Oradea a învins CSM Corona Brașov, scor 16-7

42
polo - CSM Oradea

CSM Oradea a învins CSM Corona Brașov, scor 16-7, în cel de-al doilea meci din prima etapă a fazei a 2-a în Superliga Națională de polo.

Partida s-a desfășurat sâmbătă (02.11), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Jocul a fost controlat de gazde, acestea marcând primele patru goluri. Oradea conducea cu 3-0 la prima pauză, respectiv cu 9-3 la jumătatea meciului. CSM-ul a câștigat și următoarele două secvențe cu 4-3, respectiv 3-1.

Vlad Georgescu a totalizat șapte goluri, fiind secondat de Roland Szabo, Ramiro Georgescu și Silvian Colodrovschi, toți cu câte două reușite. Nichita Ilisie, Cristi Dobre și Ferenc Czenk au înscris câte un gol pentru CSM Oradea. Petru Ianc a replicar cu trei goluri, iar Daniel Teohari a ăunctat de două ori pentru brașoveni.

CSM Oradea are două victorii din tot atâtea jocuri disputate în faza a 2-a a Superligii. Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au învins cu 14-10 în primul meci, desfășurat vineri, tot la Oradea.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.