CSM Oradea a făcut un joc bun sâmbătă seara 

134

​Deși au avut în față o echipă redutabilă și care este principala pretendentă la promovare în acest an, echipa orădeană de handbal masculin CSM a făcut un joc foarte bun sâmbătă seara, în Arena Antonio Alexe și a reușit să obțină un rezultat pozitiv, scor 23-23 cu CS Minaur Baia Mare.

 

Partida, care a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei A, Seria B și-a onorat din plin statutul de derby. Astfel, a rezultat un joc foarte disputat, tensionat pe alocuri, dar și cu mai mulți spectatori în tribună decât de obicei la jocurile de acasă ale handbaliștilor.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au mobilizat exemplar și deși au fost conduși în marea majoritate a timpului, au reușit în final să obțină egalul.

Cel mai bun marcator de la orădeni a fost Elvis Acsinia, autor a 8 goluri. L-a urmat Cosmin Liberț, cu 5 reușite. De la băimăreni, principalul marcator a fost Răzvan Mledenciu, cu 7 goluri.

Astfel, în clasament, CSM Oradea rămâne neînvinsă după șase etape și ocupă în continuare prima poziție, cu 16 puncte. Pe locul II se află Minaur Baia Mare, cu 13 puncte.

În alte partide din etapa a VI-a din Seria B a campionatului Diviziei A la handbal masculin, ACS Avram Iancu Arad a învins cu 28-24 formația Academia Minaur Baia Mare, CNE Sighișoara a trecut cu 36-30 de CSU Politehnica Timișoara, în timp ce HCM Sighișoara a învins cu 37-32 formația CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

În etapa viitoare, CSM Oradea va evolua la Craiova, cu Universitatea, sâmbătă, 5 noiembrie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.