CSM Oradea a disputat primul joc de pregătire în această vară

58

CSM Oradea a disputat primul joc de pregătire în această vară. Echipa antrenată de George Tăutu s-a deplasat la Nyiregyhaza, Ungaria, pentru o partidă de pregătire cu formația din localitate. CSM Oradea a rotit 19 jucători în această partidă.

Maghiarii s-au impus cu scorul de 28-15. Jocul a fost împărțit pe două reprize. În prima, CSM-ul a mizat pe jucătorii de bază, însă gazdele s-au desprins la 13-8, după o jumătate de oră destul de echilibrată. În cea de-a 2-a repriză au fost utilizați juniorii. Aceștia au înscris 7 goluri, dar au încasat 15.

În continuare, echipa de handbal masculin va susține o serie de meciuri de pregătire. Iată programul precompetițional al CSM Oradea în continuare:

– 21/23 august – turneu la Sighișoara (participă echipele: CSM Sighișoara, CSM Oradea, CSU Suceava, CSU Craiova)
– 28/29 august – turneu la Cluj-Napoca (participă echipele: U Cluj-Napoca, CSM Oradea, Nyiregyhaza, Szejke Odorhei)
– 6 septembrie – meci amical cu Nyiregyhaza

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.