CSM Oradea a devenit lider solitar al Seriei D în Divizia A la handbal masculin

60

CSM Oradea a devenit lider solitar al Seriei D în Divizia A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a învins CS Unirea Sânnicolau Mare, scor 39-29. Partida a avut loc duminică, la Arena Antonio Alexe.

Prima repriză a fost echilibrată, încheindu-se cu scorul de 18-16 în favoarea gazdelor. CSM-ul a înscris 21 goluri în repriza secundă, perioadă în care oaspeții au punctat de 13 ori. De notat că ambele echipe aveau punctaj maxim după primele două etape.

Paul Oarga a totalizat 9 goluri, Adrian Mihăilescu și Devid Munea au marcat câte 6 goluri, Răzvan Radu a terminat cu 5 reușite, Benjamin Szabo a punctat de 4 ori, Alexandru Potera a înscris 3 goluri, Andrei Teodorescu a punctat de 2 ori, iar Radu Ionuț Mareaș, Eduard Szilagyi, Csonor Szasz și Petre Pomian au înscris câte un gol pentru CSM Oradea.

După acest meci, CSM Oradea are 9 puncte din trei partide și este lider al Seriei D în Divizia A.

Următorul meci al echipei orădene este în deplasare, duminică, 6 octombrie, cu CSU Politehnica Timișoara.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.