CSM Oradea a depășit CNOPJ Timișoara, scor 44-26, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin

60

CSM Oradea a depășit CNOPJ Timișoara, scor 44-26, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin. Partida a avut loc duminică, la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat de elevii lui George Tăutu și Cristian Gherman. CSM-ul s-a desprins la 22-10 în prima jumătate de oră și a continuat să marcheze cu aceeași regularitate în partea a 2-a, trecându-și în cont un nou succes categoric.

Paul Oargă a totalizat zece goluri, Alexandru Potera a adăugat opt, Csongor Szasz a terminat cu șase, Adrian Mihăilescu a adăugat cinci, iar George Costea și Claudiu Chiorean au înscris de câte patru ori fiecare. Alți patru jucători au punctat pentru formația orădeană.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are șapte victorii și un rezultat de egalitate, menținându-se pe prima poziție a clasamentului. Runda a 9-a a consemnat duelul direct al urmăritoarelor, Universitatea Craiova impunându-se în meciul cu Unirea Sânnicolau Mare, scor 32-28. Astfel, oltenii ajung la 19 puncte, cu trei mai puțin decât CSM Oradea.

Următorul meci al bihorenilor este programat pentru duminică, în deplasare. Oponent este Unirea Sânnicolau Mare.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.