CSM Liberty Oradea campioană națională !

133

​Echipa orădeană de judo masculin seniori CSM Liberty a devenit campioană națională, după ce s-a impus în toate cele patru meciuri pe care le-a disputat la Finala Campionatului Național, desfășurată sâmbătă la Arena Antonio Alexe. În ultima confruntare, echipa orădeană a învins fosta campioană, CS Politehnica Iași, cu scorul de 3-2, punctul decisiv aducându-l Daniel Matei, la categoria +90 kg. La feminin, CSM Liberty a ocupat locul III, cucerind bronzul.

 

Componența echipei masculine orădene i-a cuprins pe: Laszlo Szoke și Bertalan Farkas (66 kg), Dan Fâșie și Mihai Tămășan (73 kg), Laszlo Csoknay și Alexandru Raicu (81 kg), Aleksandar Kukolj și Adrian Merge (90 kg), Daniel Matei și Valentin Radu (+90 kg). Echipa este pregătită de Emil Morar și Aurelian Fleisz.

În competiție s-a mai aflat și echipa de juniori și tineret a CSM Liberty Oradea, pregătită de Alexandru Goncearenco, Aurelian Fleisz și Emil Morar, care, din păcate, a pierdut toate întâlnirile, ratând cu puțin obținerea unei medalii de bronz.

La feminin s-au prezentat doar trei echipe, două din Cluj și CSM Liberty Oradea, echipa orădeană cu o serie de indisponibilități în componență, a pierdut ambele întâlniri cu echipele din Cluj Napoca cu scorul de 2 – 3.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.