CSM Digi Oradea început cu două victorii

220

Poloiștii de la CSM Digi Oradea au început cu două victorii noua ediție a campionatului Superligii Naționale. Astfel, elevii antrenorilor Kadar Kalman și Gheorghe Dunca s-au impus în dubla de vineri și sâmbătă, susținută la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania celor de la Dinamo.

 

Primul joc, desfășurat vineri seara, s-a încheiat cu scorul de 10-7, după ce pe sferturi s-a consemnat: 1-0, 4-2, 3-3 și 2-2.

A fost un meci în care dinamoviștii au oferit o replică bună vicecampionilor, însă mai experimentați orădenii au reușit să se impună în cele din urmă la o diferență de trei goluri.

Principalul marcator al bihorenilor a fost Mihnea Gheorghe, autor a 3 goluri.

Apoi, sâmbătă, în cea de-a doua partidă CSM Digi s-a impus mai detașat, cu scorul de 15-7, după ce pe sferturi s-a consemnat: 2-3, 5-2, 2-0 și 6-2.

De această dată principalul marcator a fost Andrei Prioteasa, nimeni altul decât fostul jucător al celor de la Dinamo, cu 4 goluri. Mihnea Gheorghe și Tiberiu Negrean au înscris câte 2 goluri.

În alte partide din runda inaugurală a Superligii Naționale de polo, Steaua a învins cu 13-5 și 21-6 pe Rapid București. De asemenea, la Brașov, Sportul Studențesc Corona a întrecut cu 22-8 pe CS Crișul, din cea de-a doua echipă orădeană remarcându-se Gergely Laszlo, cu 4 goluri marcate.

La Arad, AMEFA din localitate a învins cu 19-4 echipa Poli Cluj.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.