CSM CSU Oradea – SCM Universitatea Craiova

114

După jocul din Israel din Liga Campionilor Europeni, echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU a revenit acasă și își îndreaptă acum din nou atenția asupra campionatului Ligii Naționale. Astfel, sâmbătă, în cadrul etapei a VI-a a competiției interne, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica oltenilor de la SCM Universitatea Craiova.

Meciul dintre campioana României și formația olteană va debuta de la ora 17 și se va desfășura în Arena Antonio Alexe.
Și prin prisma clasamentului actual al Ligii Naționale, orădenii pornesc favoriți în disputa de sâmbătă, după șase etape, ei situându-se pe locul II, în timp ce oltenii ocupă locul VII. Totuși cum primele opt clasate sunt apropiate valoric și-n acest an, jocul este deschis oricărui rezultat.
În campionat, Oradea vine după înfrângerea de la București cu Steaua, scor 86-90, în timp ce SCM U Craiova s-a impus pe teren propriu în runda a V-a, cu 80-69, în fața gălățenilor de la Phoenix.

Jocul CSM CSU Oradea – SCM U Craiova va fi arbitrat de Fabiana Martinescu, Alin Faur și Sorin Drugău și va putea fi urmărit pe micul ecran în transmisiunea directă a celor de la Digi Sport.

 
Alături de meciul de la Oradea, etapa a VI-a a Ligii Naționale mai programaează sâmbătă jocurile de la Cluj, dintre U BT și Olimpic Baia Mare, și Galați, dintre CS Phoenix și Steaua CSM EximBank București.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.