CSM CSU Oradea – SCM Universitatea Craiova

114

După jocul din Israel din Liga Campionilor Europeni, echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU a revenit acasă și își îndreaptă acum din nou atenția asupra campionatului Ligii Naționale. Astfel, sâmbătă, în cadrul etapei a VI-a a competiției interne, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica oltenilor de la SCM Universitatea Craiova.

Meciul dintre campioana României și formația olteană va debuta de la ora 17 și se va desfășura în Arena Antonio Alexe.
Și prin prisma clasamentului actual al Ligii Naționale, orădenii pornesc favoriți în disputa de sâmbătă, după șase etape, ei situându-se pe locul II, în timp ce oltenii ocupă locul VII. Totuși cum primele opt clasate sunt apropiate valoric și-n acest an, jocul este deschis oricărui rezultat.
În campionat, Oradea vine după înfrângerea de la București cu Steaua, scor 86-90, în timp ce SCM U Craiova s-a impus pe teren propriu în runda a V-a, cu 80-69, în fața gălățenilor de la Phoenix.

Jocul CSM CSU Oradea – SCM U Craiova va fi arbitrat de Fabiana Martinescu, Alin Faur și Sorin Drugău și va putea fi urmărit pe micul ecran în transmisiunea directă a celor de la Digi Sport.

 
Alături de meciul de la Oradea, etapa a VI-a a Ligii Naționale mai programaează sâmbătă jocurile de la Cluj, dintre U BT și Olimpic Baia Mare, și Galați, dintre CS Phoenix și Steaua CSM EximBank București.
 

Urmărește-ne și pe Google News