5.3 C
Aleşd
joi, 18 aprilie 2024

CSM CSU Oradea a învins Dinamo Știința București, scor 94-74

 

CSM CSU Oradea a învins Dinamo Știința București, scor 94-74, într-un meci contând pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe, în cursul serii de vineri.

- Publicitate -

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, ambele protagoniste marcând cu generozitate în primele zece minute de joc efectiv. Roș-albaștrii au marcat cu generozitate din spațiul de trei secunde, fie prin pătrunderi, ori cu acțiuni clasice de pivot. Oradea a fost la conducere pe tot parcursul secvenței de deschidere, scorul la prima pauză fiind de 25-23.

Dinamo Știința a început mai bine sfertul al 2-lea și a reușit să treacă la conducere după ce a marcat primele cinci puncte ale aceste secvențe. Elevii lui Cristian Achim au terminat repriza în forță, Nikola Markovic ieșind la rampă în faza ofensivă. CSM-ul a izbutit un parțial de 25-7 în ultimele opt minute pentru a se desprinde la 52-37, scor consemnat la jumătatea întâlnirii.

Oradea a marcat primele cinci puncte din repriza secundă pentru a se desprinde la un nou maxim, de 20 puncte. Oradea a controlat jocul pe parcursul celei de-a 2-a reprize, antrenorul Cristian Achim acordându-i credit lui Tudor Fometescu, acesta având aproape 30 minute de joc în această confruntare. Pe parcursul reprizei secunde, Sean Barnette a avut un aport ofensive remarcabil. Dinamo Știința nu a găsit soluții să amenințe superioritatea gazdelor în această partidă.

Nikola Markovic a totalizat 21 puncte, Kris Richard a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Sean Barnette a terminart cu 14 puncte, iar Arturas Valeika a izbutit 10 puncte pentru CSM CSU Oradea. Andrja Milutinovic a replicat cu 19 puncte, iar Mladen Jeremic a adăugat 14 puncte pentru Dinamo Știința București.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,213FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
854CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI