CSM CSU Oradea a câştigat primul meci în grupele Basketball Champions League

114

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au câştigat, marţi seara, primul meci în grupele Basketball Champions League. Orădenii i-au învins pe teren propriu pe ruşii de la Avtodor Saratov, cu scorul de 96-85, în faţa unei săli pline, spectatorii urmărind în picioare ultimele minute ale partidei.

 
Jucătorii echipei orădene au început bine meciul, arătând o motivație deosebită. Astfel, cu două mici excepții, CSM CSU s-a aflat în permanență la conducere în primele zece minute, pe care le-au câștigat cu scorul de 22-17.
Sfertul al doilea a fost ceva mai echilibrat, dar campioana României s-a aflat în permanență la conducere în această perioadă.
În sfertul al treilea, orădenii s-au aflat la conducere primele patru minute, după care rușii au egalat, au preluat conducerea și chiar au intrat în avantaj în ultima pauză, cu două puncte, scor 60-62.
Foarte disputate, dar și spectaculoase în același timp, ultimele zece minute ale jocului au consemnat momente cu o serie de reușite, orădenii țintind bine de la distanță, prin Branko Mirkovic și Muhamed Pasalic. Astfel, după câteva răsturnări de scor, CSM CSU s-a detașat pe final și a reușit o victorie la 11 puncte.
Cel mai bun marcator al orădenilor a fost Sean Barnette, cu 27 puncte și 8 recuperări. El a fost urmat de Branko Mirkovic, cu 21 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări, Muhamed Pasalic, cu 15 puncte, Andrei Mandache și Sean Denison, cu câte 8 puncte.
 
În urma acestui rezultat CSM CSU Oradea are 1-2 la general în grupele Champions League. 
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.