19.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

CSM CSU Oradea a câștigat ediţia din acest an a SuperCupei României

 

CSM CSU Oradea a câștigat ediţia din acest an a SuperCupei României. Roș-albaștrii au revenit de la un deficit maxim de 21 puncte pentru a se impune în confruntarea cu BC CSU Sibiu. Rezultatul final a fost de 68-64.

Jocul a început cu Watson, Richard, Nicolescu, Zekovic și Valeika. Echipa de pe Cibin a înscris primele zece puncte ale meciului. CSM-ul a marcat primul coș din acțiune după aproape șapte minute de joc, în condițiile unui timp de odihnă utilizat, respectiv după mai multe modificări în efectiv. Echipa sibiană a controlat jocul și s-a desprins la 24-8 după zece minute de joc.

Schimbarea nu a venit nici în debutul secvenței a doua. Ecartul a urcat la 21 puncte, scor 13-34, pe fondul unui joc impresionant din partea lui Jared Jordan. Acesta a făcut lumină în ofensiva lui CSU, formație a avut la rândul ei câteva oportunități nefructificate. Oradea nu și-a găsit ritmul, însă a elevat nivelul de intensitate și s-a apropiat pe finalul reprizei. Astfel, la jumătatea meciului scorul era de 30-38.

Nivelul de intensitate al echipei orădene a crescut substanțial, roș-albaștrii apropiindu-se la o posesie în primele minute ale reprizei secunde. Sibiul a reacționat și s-a desprins din nou pe tabela de marcaj, diferența trecând încă o dată de zece puncte. Bobe Nicolescu a transformat o aruncare de trei puncte cu care a închis secvența a III-a, pentru a strânge la 46-54.

Ultimul sfert a consemnat o schimbare radicală de situație față de cele întâmplate în primul sfert. CSM-ul a reușit un parțial de 18-2, în cadrul căruia Dragan Zekovic a adus Oradea la conducere, scor 55-54, cu o aruncare de trei puncte. Roș-albaștrii nu au mai cedat inițiativa până la final, controlând situația pe tabela de marcaj în pofida unei posesii pierdute și transformată în coș de trei puncte pentru Sibiu. Rezultatul final a fost de 68-64.

Giordan Watson a totalizat 16 puncte, Aaron Broussard a adăugat 11 puncte, 5 recuperări, iar Bobe Nicolescu a avut 9 puncte pentru învingători.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,738FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI