CSC Sânmartin începe în acest sfârşit de săptămână bătălia pentru promovarea în Liga a III-a

83

După ce a câştigat campionatul Ligii a IV-a în seria judeţului Bihor, echipa CSC Sânmartin începe în acest sfârşit de săptămână bătălia pentru promovarea în Liga a III-a. Astfel, sâmbătă, de la ora 18, campioana judeţului Bihor va susţine primul meci din barajul cu CS Floreşti, campioana judeţului Cluj.

Partida este programată pe terenul clujenilor, iar elevii antrenorului Călin Cheregi nu-şi doresc altceva decât să obţină un rezultat care, la meciul retur, de peste o săptămână, să le permită să lupte de pe o poziţie bună pentru accesul în eşalonul al treilea.

Echipa bihoreană a făcut deplasarea la Floreşti încă de vineri, iar antrenorul Călin Cheregi nu se confruntă cu probleme de lot.

De menționat că ambele echipe au realizat eventul în acest an, câştigând atât cupa cât şi campionatul în cele două judeţe. Astfel, se anunţă un duel echilibrat, în care forma de moment a celor două formaţii va face diferenţa.

În alte jocuri din manşa I a barajului de promovare în Liga a III-a la fotbal se vor întâlni: ACS Mostiştea Ulmu cu AS Carmen București 1937, CSM Slatina cu AS Gloria 2015 Corneşti, ACS Progresul Pecica cu CSO Retezatul Hațeg, AFC Voinţa Lupac cu AS Fortuna Becicherecu Mic, CSM Târgu Mureş cu AFC Sportul 2015 Petreşti, CSM Satu Mare cu CS Minerul Rodna şi CS Viitorul Ulmeni cu ACS Unirea Mirșid.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.