CS Oșorhei a obținut vineri prima victorie din actuala ediție a campionatului Ligii a III-a

136
Formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei a obținut vineri prima victorie din actuala ediție a campionatului Ligii a III-a, după ce s-a impus, pe teren propriu, la Alparea, cu scorul de 1-0, în fața echipei Recolta Dorolț, în derby-ul codașelor Seriei a V-a. Unicul gol al întâlnirii l-a reușit Ovidiu Popa, în minutul 86.
De menționat însă că antrenorul GheorgheSilaghi a fost nevoit să facă trei schimbări datorită accidentărilor destul de grave. Mai întâi, în minutul 58, Cornea, poate cel mai bun om al gazdelor, a fost lovit în plină figură de un adversar fiind necesară înlocuirea sa. Apoi, în minutul 65, Petricău și-a luxat genunchiul la o contră pentru balon cu Rebegea, iar, în minutul 89, Sergiu Ban a fost busculat în banda stângă și a fost necesară și înlocuirea sa!
Etapa a XIII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal a mai programat vineri alte trei jocuri. Printre acestea și derby-ul Unirea Jucu – AFC Hermannstadt, meci câștigat de formația clujeană cu scorul de 2-1. La Tg. Mureș însă, Sănătatea Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la ASA II.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.