Chiar dacă nu au câştigat, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au obţinut un rezultat pozitiv, sâmbătă, în cadrul etapei a 31-a din Liga a II-a

75

Chiar dacă nu au câştigat, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au obţinut un rezultat pozitiv, sâmbătă, în cadrul etapei a 31-a din Liga a II-a, remizând cu scorul de 0-0, pe terenul ilfovenilor de la CS Baloteşti.

Meciul a fost lipsit de spectaculozitate şi de ocazii, rezultatul de pe tabelă reliefând cât se poate de bine situaţia din teren.

Prin acest punct câştigat, elevii antrenorului Cristian Lupuţ îşi păstrează poziţia a 10-a din clasament, îmbunătăţindu-şi și situaţia de la adevăr, unde au ajuns acum la -7.

Tehnicianul bihorenilor a trimis în teren, sâmbătă, la Baloteşti, următoarea echipă: Moga – Lu, Yabre, Oros – cpt., Al. Băican – Vas. Pop, Preoteasa, Prejmerean, Nemeş (min. 46 P. Mitrică) – G. Paraschiv şi Bebey (min. 46 Luduşan).

Alte rezultate, de sâmbătă, din etapa a 31-a a Ligii a II-a la fotbal: Sportul Snagov – Pandurii Târgu Jiu 3-2, Academica Clinceni – Metaloglobus Bucureşti 1-0, ACS Poli Timişoara – Energeticianul 1-1, SSC Farul Constanţa – Aerostar Bacău 2-1, Daco-Getica Bucureşti – FC Argeş 1-0, UTA Arad – Chindia Târgovişte 2-2.

În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va evolua pe teren propriu, vineri, 26 aprilie, de la ora 11, în compania celor de la CS Mioveni.