CAO 1910 Oradea s-a impus cu 1-0 la Someşul Dej 

94

După două eşecuri consecutive, fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au obţinut, vineri, o nouă victorie importantă în play-off-ul Ligii a III-a. Elevii antrenorului Florin Fărcaş au evoluat în cadrul etapei a 4-a la Iclod, pe terenul celor de la Someşul Dej, pe care au reuşit să-i învingă şi de această dată, cum s-a întâmplat şi în celelalte trei dueluri de până acum din actualul sezon. Astfel, în Vinerea Mare, orădenii s-au impus cu 1-0 şi s-au apropiat la patru puncte de liderul Minaur Baia Mare.

 

Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit Răzvan Gunie, în minutul 9, când l-a învins pe portar, cu un şut de la 14 metri.

Golul a fost anunţat însă cu două minute mai devreme, când Adrian Popa a trimis din vole de la 8 metri, după o centrare a aceluiaşi Gunie, de pe partea stângă, dar a scos portarul.

După ce singura ocazie de gol a gazdelor a venit în minutul 40, când Ferhaoui, angajat în careu, a rămas singur cu portarul și a trimis pe lângă, în pauză s-a intrat cu avantajul orădenilor, scor 1-0.
În repriza a doua, CAO a continuat să fie periculoasă, iar în minutul 58 portarul gazdelor, Boison, a scos de la vinclul porţii, un șut bun al lui Mihai Ion.
Pe final totuşi se putea majora avantajul formaţiei bihorene, după câteva contraatacuri, dar lipsa de luciditate a făcut ca tabela să rămână neschimbată. S-a terminat 0-1 şi CAO s-a apropiat la patru puncte de Minuar, iar etapa viitoare poate relansa lupta la şefia clasamentului, întrucât la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” va primi tocmai replica formaţiei băimărene.


Someșul Dej – CAO 1910 Oradea 0-1 (0-1)
A marcat:Răzvan Gunie (min. 9)
Someșul:Boison – M. Maxin, E. Negru (min. 46 M. Ionescu), D. Mureșan, Sz. Kovacs, D. Plăian (min. 67 Al. Creciunesc), I. Dobrea (min. 75 St. Visic), S. Ferhaoui, D. Ciurcui, R. Babiciu (min. 75 R. Cristea) şi Ad. Rad (min. 40 R. Suciu). Antrenor: Tiberiu Bălan
CAO:R. Bob – C. Jurj, Cl. Petruș, D. Stan, M. Kovacs – G. Cherman, R. Gunie – A. Gheorghiță (min. 84 D. Cîrjan), Ad. Popa (min. 78 R. Ardelean), Fl. Chitaș (min. 90+2 Al. Popa) – M. Ion (min. 90+2 P. Chiș Toie). Antrenor: Florin Farcaș
Au arbitrat:Cristian Codrea (Baia Mare) – Răzvan Soponar (Baia Mare) şi Cristian Mureșan (Cavnic – Maramureș)

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.