Campioana României la baschet masculin, formația CSM CSU Oradea învinsă, cu scorul de 56-69.

125

Campioana României la baschet masculin, formația CSM CSU Oradea a disputat marți seara, în Israel, jocul din etapa a II-a a Grupei B din Liga Campionilor Europeni. Elevii antrenorului Cristian Achim au întâlnit campioana Israelului, Maccabi Rishon LeZion.

 
Așa cum era de așteptat, echipa bihoreană a dat peste un adversar foarte bun, în fața căruia a trebuit să se recunoască învinsă, cu scorul de 56-69.
Jocul a fost controlat de israelieni. Aceștia au deschis jocul în forță, având un nivel de apărare foarte bun, pe baza căruia au reușit să de desprindă din primele minute. Maccabi Rishon nu a privit în urmă până la final, reușind să se desprindă la un maxim de 26 puncte pe tabela de marcaj. Gazdele au dominat lupta la recuperare și au controlat spațiul de trei secunde, acolo unde au finalizat mai multe dintre acțiunile întreprinse.
CSM CSU Oradea a încercat să replice, însă nu a reușit să mențină constant nivelul de joc. Acesta a oscilat, lipsindu-i viteza și acțiunile pe tranziție și contraatac.
Pe sferturi s-a consemnat: 22-10, 18-15, 19-13 și 10-18.
Orădenii au evoluat din nou fără Martin Zeno, accidentat, în schimb a revenit Sean Barnette. El a bifat 32 de minute în acest joc, perioadă în care a avut 13 puncte, 7 recuperări, 2 capace, o pasă decisivă și o intercepție pentru 15 la eficiență.
Ceilalți principali marcatori ai CSM CSU-ului în acest joc au fost: Muhamed Pasalic, cu 10 puncte, Bogdan Țîbîrnă, cu 8 puncte, Andrei Mandache și Sean Denison, cu câte 7 puncte.
În replică, Anthony Hilliard, cu 15 puncte, a fost cel mai eficace jucător de la Maccabi Rishon.
În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea are 0-2 la general în Grupa B a Ligii Campionilor, în schimb, Maccabi Rishon LeZion are 2-0 la general și se menține pe prima poziție în ierarhia grupei.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.