Campioana României la baschet masculin, formația CSM CSU Oradea a pus în vânzare, începând de marți, abonamentele pentru sezonul 2018-2019

47

Campioana României la baschet masculin, formația CSM CSU Oradea a pus în vânzare, începând de marți, abonamentele pentru sezonul 2018-2019. „Acestea vor fi valabile pentru toate meciurile de pe teren propriu organizate de către clubul nostru, fie ele în Liga Națională sau în Cupele Europene”, după cum precizează conducerea clubului.

 

De precizat că de această dată, cardurile de abonat vor fi însoțite de un Fan-Pack, „cadou pentru cei care acceptă provocarea celor 1.000”, după cum mai precizează clubul orădean, pe site-ul oficial. În fapt este vorba despre un proiect pe care clubul CSM îl organizează, pentru ca echipa de baschet bihoreană să fie prima din România cu peste 1000 de abonați.

Întreg proiectul nostru a fost o provocare. Un vis împlinit împreună de niște suporteri extrem de frumoși, îndrăgostiți iremediabil de baschet. Fiindcă ne place să avem vise mărețe și fiindcă știm că și vouă vă plac provocările – vă lansăm una. Aceea de a fi prima echipă de baschet din România cu peste 1.000 de abonați”, mai transmit reprezentanții echipei campioane.

Vânzarea abonamentelor pentru noul sezon a demarat marți la ora 10, iar prețurile acestora au rămas aceleași din sezonul precedent, cu adăugarea unei noi categorii pentru copiii și elevii sub 18 ani – care vor avea un preț de acces de 75 de lei. Pentru adulți, în schimb, prețurile vor fi de 275 de lei, respectiv 200 de lei pentru abonații vechi, pentru cei noi prețurile fiind de 300, respectiv 220 lei.

Programul de comercializare al abonamentelor este între orele 10:00 și 14:00, la sediul slubului, situat pe strada Primăriei, nr. 3, respectiv de la ora 16:00 la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe (la intrarea principală).

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.