C.S.M. C.S.U. Oradea joacă cu U.B.T. Cluj Napoca

202

​Baschetbaliștii echipei CSM CSU Oradea și-au încheiat perioada de pregătire din această vară și se află acum înaintea unui nou sezon oficial.

 

Astfel, joi, de la ora 18, campionii României, cei de la CSM CSU vor disputa primul joc din noul sezon. Este vorba despre SuperCupa României, meci programat la Arena Antonio Alexe, în compania clujenilor de la Universitatea BT.

Partida va opune laureatele sezonului trecut, CSM CSU Oradea fiind campioana României, iar Universitatea BT Cluj este câștigătoarea Cupei României.

De altfel, jocul de joi se constituie și o reeditare a finalei Cupei României din sezonul trecut, când, la Oradea, clujenii și-au adjudecat trofeul.

În perioada de pregătire, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au câștigat turneele de la Tg. Mureș și Oradea, în finala Memorialului Antonio Alexe învingând puternica echipă sârbă Partizan Belgrad.

Jocul de joi seara de la Arena Antonio Alexe din Oradea este important pentru bihorenii și prin prisma faptului că aceștia își pot adjudeca un nou trofeu. Al fi al doilea, după câștigarea campionatului în această vară.

Din nou, suporterii echipei campioane sunt așteptați într-un număr cât mai mare la sală, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.