C.S.M. C.S.U. Oradea a câştigat jocul cu B.C. Târgu Mureş

113

​Deși a întâlnit vicecampioana, tocmai echipa cu care s-a duelat în finala ediției trecute de campionat, pe terenul acesteia, formația orădeană de baschet masculin CSM CSU a reușit să se impună luni seara, la Tg. Mureș, în fața echipei locale BC Mureș.

 

Astfel, elevii antrenorului Cristian Achim au debutat cu dreptul în noul sezon competițional al Ligii Naționale, după ce s-au impus cu scorul de 76-70.

Meciul a fost foarte echilibrat, demn de un adevărat derby, cu multe răsturnări de scor.

Principalul marcator a fost Sean Barnette, cu 21 de puncte, în timp ce Martin Zeno, cu 15 și Muhamed Pasalic, cu 12 puncte, l-au secondat.

De partea cealaltă, la mureșeni, Goran Martinic, cu 21 de puncte, a fost cel mai eficient, în timp ce Alhajji Mohammed a înscris 14 puncte.
Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.