Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu Oradea găzduiește turul al 2-lea preliminar din LEN Champions League la polo pe apă

73

Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu Oradea găzduiește turul al 2-lea preliminar din LEN Champions League la polo pe apă. CSM Oradea primește vizita unor echipe din Italia, Georgia și Spania în lupta pentru calificarea în playoff-ul fazelor preliminare.

După două victorii din cinci partide, respectiv prestații solide în arena internațională la turneul desfășurat la Sabac, Serbia, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se va duela cu alte echipe solide ale bătrânului continent în polo.

Iată programul jocurilor la evenimentul găzduit în perioada 13-15 septembrie anul curent:

Vineri, 13 septembrie
Ora 18:00, CSM ORADEA vs AN BRESCIA
Ora 19:45, CN BARCELONA vs LOKOMOTIV TBILISI

Sâmbătă, 14 septembrie
Ora 18:00, AN BRESCIA vs CN BARCELONA
Ora 19:45n CSM ORADEA vs LOKOMOTIV TBILISI

Duminică, 5 septembrie
Ora 10:00, LOKOMOTIV TBILISI vs AN BRESCIA
Ora 11:45, CSM ORADEA vs CN BARCELONA

Accesul spectatorilor la meciuri este liber.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.