Baschetbaliștii echipei campioane, CSM CSU Oradea revin la competiția internă

137
După victoria din Liga Campionilor Europeni, de miercuri, baschetbaliștii echipei campioane, CSM CSU Oradea revin la competiția internă și sâmbătă seara, vor susține următorul joc din Liga Națională.
În cadrul etaei a IX-a, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica bucureștenilor de la Dinamo.
Meciul, care va avea loc la Arena Antonio Alexe, se anunță facil pentru gazde, care vor primi replica unei formații din coada clasamentului. Cu o singură victorie și 6 înfrângeri, dinamoviștii se situează pe antepenultimul loc, fapt care-i face pe suporterii orădeni să creadă într-o victorie fără mari probleme pentru favoriți în această partidă.
La rândul ei, înaintea acestei etape, echipa bihoreană ocupă locul IV, cu 5 victorii și 2 înfrângeri.
Jocul, programat de la ora 20, va fi televizat și va fi arbitrat de Bogdan Podar, Cipria Ciocan și Alin Dragoș.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.