1.5 C
Aleşd
marți, 19 martie 2024

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au impus cu 84-75 pe terenul echipei CSM Galaţi

CSM CSU Oradea a învins CSM Galați, scor 84-75, într-un meci devansat, din cadrul etapei a 7-a în Liga Națională de baschet masculin. Partida a avut loc miercuri, la malul Dunării.

- Publicitate -

Partida a demarat favorabil gazdelor. Acestea au construit un avantaj important, având un plus de intensitate în joc. Oradea nu și-a găsit ritmul și cadența în faza de atac, iar la recuperare a fost depășită, în mod deosebit sub propriul panou. Ogden și Neal au comis câte două greșeli personale în primele minute de joc. La prima pauză scorul era de 22-13 în favoarea lui CSM Galați.

Avantajul gazdelor a urcat la zece lungimi, însă CSM CSU Oradea a reacționat pe parcursul secvenței a 2-a. Apărarea zonă a pus în mare dificultate echipa dunăreană, iar Nikola Markovic a avut o prestație ofensivă de excepție, contribuind cu 16 puncte pe tabela de marcaj până la jumătatea meciului. Oradea a venit la conducere, însă CSM Galați a rămas aproape. Repriza s-a încheiat cu scorul de 43-41, după ce amfitrionii au irosit ultima aruncare.

Repriza secundă a de,arat cu un parțial de 10-2 în favoarea echipei orădene. Roș-albaștrii s-au desprins pe tabela de marcaj, dar gazdele nu au cedat. Stephen Holt a avut un aport defensiv remarcabil și a permis orădenilor să se mențină în control pe tabela de marcaj. CSM-ul conducea cu scorul de 64-53 la intrarea în secvența decisivă.

Apărarea orădeană a avut mari probleme împotriva lui Luka Mitrovic în sfertul decisiv. În replică, Justin Carter a oferit bihorenilor numeroase momente importante în atac. El s-a remarcat și cu câteva intervenții în defensivă, astfel încât Oradea a rămas în avantaj până la final.

Nikola Markovic a totalizat 22 puncte, 5 recuperări, Justin Carter a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, 2 capace, iar Stephen Holt a încheiat cu 13 puncte, 3 intercepții pentru CSM CSU Oradea. În replică, Luka Mitrovic a reușit 22 puncte pentru CSM Galați.

CSM CSU Oradea a fost lipsită de Donatas Tarolis (accidentat) și Cătălin Baciu (bolnav).

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea are 4-1 la general și urmează să primească vizita echipei CSM Constanța.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,134FaniÎmi place
1,741CititoriConectați-vă
396CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI