Baschetbaliştii Campioanei României au revenit la Oradea

121

În perioada 7-17 august, elevii antrenorului Cristian Achim s-au aflat în cantonament la Debreţin, timp în care au efectuat pregătirea la baza sportivă din orașul maghiar amintit, acolo unde s-au desfășurat 25 ședințe de antrenament, majoritatea dintre ele destinate formării condiţiei fizice.

 


După cum precizeză site-ul oficial al clubului orădean, „deși nu a putut beneficia de întreg efectivul de jucători, staff-ul tehnic al CSM-ului – alcătuit din Cristian Achim, Milan Mitrovic și Marius Marinău, împreună cu fizioterapeutul Cristian Dan, se declară mulțumit de rezultatul perioadei petrecute în Ungaria”.


Astfel, în ţara vecină s-au consemnat acumulări foarte importante pe parte fizică. În plus, pe tot parcursul cantonamentului nu s-au consemnat probleme medicale, întregul efectiv deplasat la Debrecen fiind apt pentru continuarea programului precompetițional.
Au absentat, motivat, Andrei Mandache, care urmează un program special după operația la mână, Bobe Nicolescu, Titus Nicoară și Bogdan Ţîbîrnă, toți trei aflați la lotul național până în 15 august.


Potrivit celor afirmate de conducerea clubului, CSM CSU Oradea va relua activitatea în data de 19 august, după o zi de pauză. Începând de vineri însă, echipei i se vor alătura și cei trei jucători reveniți de la lotul național.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.