Atleții orădeni Laviniu Chiș și Vasile Conț participă duminică la întrecerile Campionatului Balcanic la cros

102
Atleții orădeni Laviniu Chiș și Vasile Conț vor participa duminică la întrecerile Campionatului Balcanic la cros, competiție care se va desfășura în Serbia, la Cuprija.
Cei doi fac parte din lotul național al României, care are ca obiectiv obținerea unei medalii la această competiție.
Laviniu Chiș, care reprezintă LPS Bihorul CSM Oradea, va alerga cu echipa masculină de juniori, unde-i va avea coechipieri pe Andrei Rusu, de la CSM Dorna, Adrian Garcea, de la Pandurii Tg. Jiu și Cristian Stoean, de la CSS – CS Târgoviște.
La rândul său, Vasile Conț, care reprezintă CSU CSM Oradea, va participa cu echipa de tineret, unde-i va avea ca coechipieri pe Ionuț Dumitru de la CSU Cluj, Andrei Bărbuț de la CSU CSM Timișoara și Marian Coman, de la Steaua București.
Ambii atleți orădeni sunt antrenați de Robert Olah.
Aceștia s-au deplasat miercuri la București, iar mai apoi joi dimineața, împreună cu lotul național al României au plecat spre Serbia.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.