A.S. Vadu Crisului este campioana seriei Nord din liga a V-a la fotbal 

1190
A.S. Vadu Crisului
Foto ©️ A.S. Vadu Crisului

Cu o etapa inainte de finalul campionatului judetean al ligii a 5-a la fotbal, se cunoaste echipa campioana. Formatia din Vadu Crisului castiga seria 1, indiferent de rezultatele din ultima etapa. Acest succes vine la 30 de ani dupa o alta isprava a fotbalistilor din Vadu Crisului. Atunci Stanca Vad a reusit castigarea Cupei Romaniei, faza pe judet. 

 

Duminica dupa masa vreme splendida de fotbal la Cheresig. Gazdele, ambitiosi ca sa bata liderul, oaspetii hotarati sa ramana singura echipa neinvinsa din ambele serii din liga a 5-a a acestui campionat si sa se mentina pe primul loc al seriei. Pe un teren denivelat meciul a inceput cu dominarea fotbalistilor din Vadu Crisului, care prin mijlocasii foarte activi la aceasta confruntare, coordonati excelent de catre capitanul Kiss Mihai si de catre Sebestean; cu o linie de fund foarte hotarata “aruncau” mingile spre Negel Cosmin, golgeterul campionatului si spre Hasas Robert, care a dominat partea stanga a atacului reusind mai multe centrari pe care scria: gol.

Gazdele au incercat prin cateva contraatacuri sa rupa echilibrul de pe tabela. Dominarea neta a oaspetilor totusi nu s-a materializat cu gol doar in repriza a doua, cu zece minute inainte de final, cand o centrare de pe partea dreapta al lui Hasas a fost fructificata cu capul de catre Negel. Gazdele in zece, dupa eliminarea lui Silaghi pentru o intrare brutala in minutul 74 – sustinuti de spectatorii locali si de un taraf cu toba si trambite au iesit la atac fortand egalarea, fara success insa. Cand aparatorii erau depasiti Razvan Butcovan, portarul oaspetilor salvand spectaculos.

A.S. Vadu Crisului a început jocul cu: Butcovan Razvan-Kiss Aurel, Tridulig Alin, Kiss Mihai, Seghedi Radu, Hasas Robert, Negel Cosmin, Lontis Andrei, Puris Razvan, Sebestean Madalin și Gavrilut Marius.

Au mai jucat in repriza a doua Jolte Adrian, Mudura Alexandru si Fora Andrei.

In ultima etapa formatia din Vadu Crisului va primi pe teren propriu vizita echipei din Suncuius. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.