A.S Vadu Crișului a rămas neînvinsă în campionatul ligii a V-a de fotbal

602
A.S Vadu Crișului
Foto ©️ A.S Vadu Crișului

Duminica dupa masa vreme foarte calda la Vadu Crisului. Echipa gazda, deja campioana, a primit vizita echipei Minerul Suncuius.

 

Intrarea pe teren a gazdelor s-a desfasurat in aplauzele jucatorilor din Suncuius, antrenat de prof.Stefan Dobai, un gest deosebit, avand in vedere rivalitatea existenta dealungul timpului intre cele doua formatii din comunele invecinate. Lovitura de incepere a fost executata de catre Scheier Iosif, fost atacant al echipei Stanca Vad prin anii 70, poreclit de cei din Vadu Crisului “Aranylabu (Picior de aur)”.

Gazdele au încercat încă din startul jocului să pună presiune pe echipa adversă, cele doua varfuri Negel si Hasas au trimis mai multe mingi periculoase in fata portii celor din Suncuius, reusind de doua ori ca sa marcheze in prima repriza prin Alin Tribulic si Kiss Mihai. Dupa pauza, lejeritatea si caldura a pus amprenta pe jocul gazdelor si oaspetii au iesit la joc, reusind sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj in primele 20 de minute de la reluare. Gazdele, cu dorinta de a ramane singura echipa neinvinsa din campionatul ligii a V-a au revenit si au punctat de 2 ori prin Robert Hasas. Scorul de 4-3 a fost stabilit in ultimele minute de joc, in urma unei lovituri de la 11 metri acordata oaspetilor. Golgeterul seriei Nord din liga a V-a este tot un component al echipei din Vadu Crisului, Negel Cosmin reusind sa marcheze 12 goluri in campionat.

Astfel echipa din Vadu Crisului poate promova in liga a 4-ra, daca va avea sustinerea financiara din partea Consiliului local si a sponsorilor echipei.

A.S. Vadu Crisului a început jocul cu: Butcovan Razvan-Kiss Aurel, Tribulic Alin, Kiss Mihai, Seghedi Radu, Hasas Robert, Negel Cosmin, Lontis Andrei, Dan Remus, Sebestean Madalin, Gavrilut Marius.

Au mai jucat in repriza a doua Jolte Adrian, Gavris Sergiu, Puris Razvan, Mudura Alexandru si Geczi Mihai.

A.S Minerul Suncuius: Pascalau Razvan-Svab Dan, Brandas Sergiu, Mangra George, Teodorescu Mihai, Hanas Mihai, Kondora Robert,Erdei Denis, Ungur Sergiu, Ardelean Cristian, Ambru Ionel.

Au mai jucat: Roman Petru, Ciurar Florin si Tarr Alexis

Arbitri: Perte Alex (centru), Urs George, Gozman Cristian (asistenti)
Observator: Pantea Cornel

#EchipaMVEIGMGPP
1AS Vadu Crișului14950401932p
2Inter Aştileu14743312925p
3Minerul Şuncuiuş14725271923p
4Viitorul Tărian14716302522p
5Voinţa Cheresig14518152816p
6CS Diosig Bihardioszeg14509263515p
7Locadin Ţeţchea14428323514p
8CSC Viitorul Bratca14338283912p
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.