Zâmbete și mici bucurii pentru copii, de la femeile liberale din Oradea

264

Din dorința de a dărui, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, femeile liberale din Oradea, cu sprijinul unor colegi, au pus mână de la mână și au achiziționat vouchere de cumpărături, cozonaci, dulciuri și fructe pentru zece familii cu o situație materială mai delicată.

Femeile liberale au vizitat cele zece familii și au reușit să aducă zambete și să le facă o bucurie copiilor care le-au așteptat nerăbdători. De Sărbători, astfel de acțiuni au devenit o tradiție pentru membrele PNL Oradea.

Cu această ocazie doamnele liberale urează tuturor Sărbători liniștite cu sănătate alături de cei dragi!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.