USR îi face mincinoși pe Mang și Pavel

269

„Suntem stupefiati de declarațiile recente ale președintelui PSD Bihor, Ioan Mang, preluate de toată presă orădeană. Acesta a susținut ieri o conferință de presă în care a afirmat că deține informații conform cărora Alianța 2020 USR PLUS pregătește acte de violență pentru ziua alegerilor europarlamentare.

În bunul sau obicei, domnul Mang a uitat însă să prezinte vreo dovadă în sprijinul acestor afirmații sau vreun demers legal pe care l-ar fi făcut în această privință, ceea ce ne determină, din nou, să-i spunem că este un mincinos. Mai mult, întrucât afirmațiile președintelui PSD Bihor au fost susținute și de europarlamentarul filorus și candidatul Emilian Pavel, nu putem decât să îi spunem și lui că este un mincinos. Nu ne este foarte clar de ce se simt în nesiguranță cei doi lideri PSD, cu atât mai mult cu cât partidul domniilor lor ne-a demonstrat tuturor cu vârf și îndesat cât de bine este apărat de Jandarmeria Română, de Poliția Română și, mai nou, chiar de către Armata României. Stau mărturie acestui lucru mii de români gazați, bătuți, arestați, abuzați, amendați, fugăriți și băgați cu forța în dube de către forțele de ordine comandate de membrii PSD la protestele din București, Iași, Târgoviște sau Topoloveni. Dar, pentru că suntem proactivi, îi oferim o posibilă soluție domnului Mang: să-și printeze “opera științifică” și să-i trozneasca fără milă cu ea pe toți useristii care ar îndrăzni să atenteze la integritatea lui corporală. Greutatea argumentelor din acele manuscrise ar trebui să fie o armă redutabilă în orice confruntare. USR Bihor vă așteaptă duminică la urne ca să “batem PSD-ul” legal, civilizat și democratic: prin vot!”, transmite USR, printr-un comunicat

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.