Senatorul Cornel Popa îi solicită Președintelui României să o decoreze pe Simona Halep

181
Cornel-Popa
Cornel Popa

Simona Halep, locul 7 WTA, a câștigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Senatorul liberal Cornel Popa, laudă prestația Simonei Halep, care a câștigat Turneul de Grand Slam de la Wimbledon și consideră că sportiva noastră poate intra în panoplia marilor sportivi români.

“Simona a fost prima jucătoare din România care a ajuns în ultimul act alt prestigiosului turneu, iar de acum este și prima jucătoare româncă ce a câștigat trofeul la Wimbledon. Victoria vine la un an de la câștigarea unui alt turneu important, cel de la Roland Garros, și a fost cu atât mai importantă cu cât s-a întâmplat sub privirile ducesei de Sussex, Meghan Markle, şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton – cea pe care Simona și-a dorit-o, providențial, în lojă, cu o zi înaintea finalei.”

Cornel Popa îi cere președintelui României, dl. Klaus Iohannis, să o decoreze pe Simona Halep, ca o recunoaștere a prestației de mare campion, considerând că prin victoria sportivei românce a adus nu doar bucurie tuturor românilor, ci și prestanță sportului românesc.

“Simona a câștigat partida și turneul iar astfel și-a împlinit visul din copilărie în stil de mare campioană. Acum urmează la serviciu președintele României, domnul Klaus Iohannis. După o asemenea prestație a Simonei Halep și atâta bucurie adusă românilor prin victoria sa, președintele Iohannis are ocazia să o decoreze pe Simona, dublă campioană de mare slam, recunoscându-i locul alături de marii campioni ai României.”

Alături de Marii Campioni ai României, precum Laura Badea, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Gabriela Szabo și multi alții, Simona Halep ne-a făcut azi, mândri că suntem români.

“Felicitări, Simona! Ne-ai adus o mare bucurie și ne-ai făcut mândri că suntem români!”, a scris în încheiere Cornel Popa.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.