Sebastian Bradea, președintele USR Aleșd va conduce împreună cu deputatul USR Silviu Dehelean filiala județeană USR Bihor

626
Şeful USR Aleşd Sebastian Bradea, îi cere primarului din Aleşd, Ioan Todoca, să se retragă
Sebastian Bradea

USR Bihor a organizat ieri, 16 iulie 2019, Conferința Județeană pentru alegerea organelor de conducere, control și arbitraj ale filialei. În urmă votului delegaților, mandatul de președinte USR Bihor a fost preluat de către deputatul Silviu Dehelean.

Sebastian Bradea, președintele filialei locale USR Aleșd a fost ales vicepreședinte a filialei județene. Biroul Filialei Județene mai este completat de către Mihai Șvab, Cristian Rusu, Ioan Gal, Flavius Bunoiu, Marius Sovarschi, Cătălin Sime, Ciprian Barna, Carmen Dumitriu, vicepreședinți ai organizației județene. Birou mai este completat de Alin Pușcău, Calin Canahai, Ciprian Frunză, Doru Verdeș, Mădălin Uscat.

Comisia Județeană de Cenzori va fi formată din Mihaela Ichim, Ovidiu Mocan, Eleonora Tiu, iar Comisia Județeană de Arbitraj din Mircea Daru, Cosmina, Simona Bisboaca, Marius Popescu, Bogdan Zvinca. Mandatul celor aleși în această săptămâna va dură până la încheierea alegerilor locale din anul 2020.

„În acest mandat îmi propun întărirea filialei locale USR Aleșd și pregărirea pentru alegerile locale din 2020. Mai mult în acest moment avem grupuri de acțiune în fiecare comună de pe valea Crișului Repede iar până la sfârșitul anului vor fi transformate în filiale locale USR”, a precizat pentru AlesdOnline Sebastian Bradea, vicepreședinte USR Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.