S-a constituit filiala USR Brusturi

346

Săptămâna trecută, membrii prezenți la prima Adunare Generală a filialei locale USR din Brusturi au decis prin vot ca cea mai tânără filială USR din Bihor să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și doi vicepreședinți, cu un mandat de șase luni. Totodată s-a decis și componența Comisiei de Arbitraj și Comisiei de Cenzori

„Am înființat filiala USR Brusturi alături de oameni dornici de implicare, exact cum ne dorim. USR Brusturi este cea mai tânără filială USR Bihor. Ne pregătim de doi ani electorali, doi ani în care trebuie să arătăm că există o nouă majoritate în societate, o majoritate care s-a săturat de lipsa de interes a PSD și a aliaților ALDE și UDMR față de problemele noastre reale, o majoritate care își dorește bun simț și responsabilitate în gestionarea banului public, investiții în școli, spitale și autostrăzi, administrație în slujba contribuabilului”, a precizat Silviu Dehelean deputat USR Bihor.

Componența organelor de conducere și arbitraj ale filialei locale este următoarea:

Președinte: Gug Ștefan Vasile

Vicepreședinți: Vantruba Ionuț Mircea, Ghitea Vlad Ionuț

Comisia de Arbitraj: Buie Crazmira, Vantruba Adrian, Gug Reka

Comisia de Cenzori: Vantruba Dana

„Suntem o echipă tânără și energică, și ne-am hotărât să ne implicăm în USR pentru că schimbarea vine doar prin implicare. Vă așteptăm alături de noi pentru a găsi soluții  și pentru a propune proiecte pentru comunitatea noastră. Mesajul USR de implicare trebuie să ajungă în toate comunitățile din România și suntem mândri că am reușit să înființăm a opta filiala USR din Bihor la Brusturi”, spune Ștefan Gug președinte USR Brusturi.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.