Retragerea ALDE ar face ca liberalii să preia puterea de decizie la nivel de județ

539
Traian Bodea si Julien Mateaș
Traian Bodea si Julien Mateaș

Cele două voturi ale ALDE din Consiliul Județean Bihor, respectiv cel al vicepreședintelui Traian Bodea și al consilierului Julien Mateaș ar face ca liberalii să preia puterea de decizie la nivel de județ.

Vicepreședintele Bodea spune însă că „o astfel de decizie trebuie bine cântărită. Bihorul trebuie să rămână un județ funcțional. Guvernarea la nivel național e una, la nivel local e alta. Dar dacă se va decide să ne retragem de la conducere și din plan local, ne vom supune. Până acum nu am analizat un astfel de scenariu nici noi, nici cei de la PSD sau de la UDMR”.

ALDE a decis, luni, 26 august ca partidul să iasă de la guvernare. „La toate aceste întrebări pe care le-am avut şi la care aşteptatm un răspuns favorabil, dând oamenilor speranţa îndreptării lucrurilor, din păcate nu am avut niciun fel de cotnrapropunere şi i-am spus că voi merge în faţa colegilor. Colegii au luat hătorârea de a se renunţa la guvernarea alături de PSD”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.