Primarul PNL Ioan Todoca își întărește echipa cu Călin Morar

3631
Călin Morar si Ioan Todoca
Călin Morar si Ioan Todoca

Fostul candidat la primăria orașului Aleșd, Călin Morar a fost primit în PNL, devenind vicepreședinte în conducerea locală a partidului.

Reprezentanții PNL Aleșd au anunțat că Morar Călin, a fost cooptat, conform statutului, în cadrul Biroului Politic Local al PNL Aleșd.

„Călin Morar s-a alăturat echipei PNL. Organizația PNL Aleșd l-a propus pentru viitoarele alegeri candidat al zonei Aleșd la Consiliul Județean Bihor”, a precizat pentru AlesdOnline, președinte PNL Aleșd, primarul, Ioan Todoca.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.