Președintele PSD Bihor, Ioan Mang anunță că filiala sa va găzdui două evenimente de partid, în această săptămână

280
Ioan Mang
 

Joi, complex hotelier Lotus Therm din Băile Felix va găzdui ședința grupului senatorilor PSD din toată țara. Cu această ocazie, liderul județean Mang pune la cale o întâlnire între primarii PSD de Bihor și senatorii PSD.

De asemenea, sâmbătă va avea loc Comitetul Executiv al Tineretului Social Democrat, tot la Lotus Therm. Mang i-a invitat pe Liviu Dragnea și pe Viorica Dăncilă în Bihor, însă nu se confirmă venirea lui „Daddy” (Tătucului PSD – n.red.) și a „Doamnei”, acum.

Pentru joi, este programată și predarea cheilor blocurilor ANL de lângă Centură, către Primăria Oradea. Pentru acest eveniment, este așteptat și un oficial guvernamental, având în vedere faptul că investiția este finanțată de Guvernul PSD.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.