Organizația de femei PRO România Șuncuiuș a adus “Zambetul De Sarbatori” pentru mai multe familii din satele Zece Hotare, Lorău și comuna Șuncuiuș

757

A ajuta copiii este cel mai mare cadou pe care poți să-l faci de Crăciun. Acești copii nu au nevoie de cadouri scumpe, ei au nevoie doar de ceea ce multora dintre noi li se pare banal și anume, să aibă ce să pună pe masă, măcar de sărbători.

Sâmbătă, Organizația de femei PRO România Șuncuiuș, a fost în vizită la mai multe familii din satele Zece Hotare, Lorău și comuna Șuncuiuș. La fiecare familie au dus câte un brad și toate cele necesare pentru a-l împodobi, au colindat si împodobit bradul împreună, încercând să aduca un zâmbet și să facă simtă magia Crăciunului.

“În calitate de președinte al Organizației de femei PRO România pe județ, țin să le felicit pe colegele mele pentru mobilizare și implicare. Mulțumim domnului Octavian Bara pentru coordonare și domnului Aurel Ianc pentru ajutorul acordat”, a precizat Simona Kadas, președinta Organizației de femei PRO România.