Noua conducere a Tineretului Național Liberal Oradea

1679

Vineri, 08 iulie 2022, au avut loc alegerile pentru noul birou politic local al Tineretului Național Liberal din municipiul Oradea. Evenimentul a reunit peste 80 de tineri liberali din municipiu, care și-au ales noua conducere a biroului, folosind în premieră în cadrul PNL Bihor sistemul de vot online, tinerii alegându-și favoriții de pe device-ul propriu.

 

Pentru poziția de președinte a fost reconfirmat Andrei Crăciun, consilier local al municipiului Oradea. Alături de el, antreprenorul Alexandru Cormoș și Ionuț Boldan – inspectorul de specialitate în fonduri europene – Aeroportul Oradea, au fost aleși în pozițiile de prim-vicepreședinți în biroul organizației.

În cadrul evenimentului au participat Florin Birta, președinte al PNL Oradea și primar al municipiului Oradea, precum și Dumitru Țiplea, secretar general al PNL Bihor și prefectul județului Bihor. Înainte de începerea procesului de votare online fiecare dintre cei amintiți au transmis câte un mesaj de susținere pentru organizația de tineret iar mai apoi a fost prezentat raportul de activitate din mandatul 2017-2022.

”Dumneavoastră, stimați colegi, sunteți foarte importanți pentru structura locală și județeană a Partidului Național Liberal și am încredere în capacitatea lui Andrei Crăciun de a conduce TNL Oradea.”, a precizat Florin Birta la deschiderea evenimentului. Acesta a ținut să le mulțumească tinerilor liberali pentrus usținerea politică dovedită în ultimii ani, dar și pentru spiritulde echipă manifestat prin prezență și implicare.

”Tineretul Liberal este categoric cea mai importantă structură specială a Partidului Național Liberal” , a declarat ulterior și dl Dumitru Țiplea.

”Suntem adepții meritocrației și a evoluției organice a tinerilor în politică și în administrație. Crezul nostru intern este ca acest birou va reuși sa aducă un impact pozitiv semnificativ în viața tinerilor. Credem în simbioza dintre înțelepciune și energia tânără și sunt convins ca împreună cu domniile voastre vom reuși să găsim o soluție prin care sa învățăm de la dumneavoastră, stimați invitați, care este misiunea concretă a unui lider și cum poate acesta să aplice corect măsuri orientate pe dezvoltarea unilaterală a urbei. Ne propunem ca în mandatul ce urmează să ne concentrăm pe proiecte cu impact în jurul pregătirii următoarei generații de politicien și vă asigur că nu vor lipsi din agenda noastră evenimente culturale și sportive – acestea fiind vitale pentru pulsul comunității din care facemparte”, a declarat Andrei Crăciun în cadrul prezentării propriei candidaturi pentru funcția de președinte a TNL Oradea.

Noua componență a biroului politic TNL Oradea este:

Președinte: 

Andrei Crăciun

Prim-Vicepreședinți:

Alexandru Cormoș

Ionuț Boldan

Vicepreședinți:

Alina-Maria Balaj

Alexandru Coldea

Cornel Doble

Cosmin Meșter

Daniel Boloca

Cristina Mihuța

Ionuț Ferche

Ovidiu Țifrea

Ruben Coman

Teodor Gomboș

Vlad Șimon

Membrii:

Adrian Vușca

Ana Moțiu

Andreea Dobrițan

Andreea Ungur

Andrei Cimpoieriu

Aron Gordan

Cătălin Vlăduț

Cipriana Brândușan

Rareș Țifrea

Vlad Ursu

Secretar General:

Bogdan Boroș

Secretar General Adjunct:

Cristian Heredea

Roxana Baba

 

Urmărește-ne și pe Google News