Florin Cîțu, la Oradea. „Soluția pentru mine este doar această coaliție, PNL – USRPLUS – UDMR” (video)

399
Florin Cîțu, la Oradea

Florin Cîțu a oferit sâmbătă seara declarații de presă la sfârșitul ședinței în care și-a prezentat moțiunea de candidatură la funcția de președinte al PNL.

Întrebat dacă PNL dorește să continue la guvernare fără partenerii din coaliție, premierul Florin Cîțu a spus că vrea ca această coaliție să continue. „Soluția pentru mine este doar această coaliție. Mergem pe această coaliție, PNL – USRPLUS – UDMR”.

După ce în spațiul public s-a vehiculat din nou numele lui Ilie Bolojan ca și posibil viitor premier, președintele CJ Bihor a infirmat acest zvon. „În acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”, a spus Cîţu, în timp ce Ilie Bolojan a refuzat să comenteze declarând doar că „Nu se pune problema”.  

Alături de Florin Cîțu, la Oradea au fost prezenți și primarul din Cluj-Napoca – Emil Boc, prim-vicepreşedintele PNL – Rareș Bogdan, ministrul de interne – Lucian Bode.

Vezi mai jos declarațiile premierului: 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.