Cipleu Leontin (PSD) și-a depus candidatura la funcția de primar. Și dosarele pentru consilieri au fost depuse la Biroul Electoral

1706
Cipleu Leontin, candidatul PSD la Primaria Aleșd
Cipleu Leontin, candidatul PSD la Primăria Aleșd

Cipleu Leontin, candidatul PSD pentru Primaria Aleșd, și-a depus în cursul zilei de astăzi dosarul de cadidatură la Biroul Electoral. De asemenea, și listele de consilieri, împreună cu documentele necesare au fost depuse. Biroul electoral de circumscripție a comunicat că este prima candidatură înregistrată pentru funcția de primar în Aleșd.

“Astăzi am depus dosarele de candidatură pentru funcția de primar al orașului Aleșd și pentru consilieri locali în consiliul local Aleșd din partea PSD. Biroul electoral de circumscripție ne-a comunicat că este prima candidatură înregistrată pentru funcția de primar. Cu această ocazie aș dori să fac unele precizări și clarificări. Debutul neoficial al campaniei a adus și nelipsitele zvonuri, “știri” otrăvite și informații din “surse sigure”. Pentru a elimina orice dubii, doresc să vă transmit următoarele:

PSD Aleșd nu a făcut nici o înțelegere preelectorală și participă la aceste alegeri cu intenția fermă de a câștiga competiția atât pentru funcția de primar cât și pentru cel mai mare număr de consilieri locali. Nu facem jocuri politicianiste, suntem o echipă unită și omogenă. O alianță sau înțelegere pentru asigurarea majorității în consiliul local se va realiza doar după rezultatul final al alegerilor.

Vom prezenta în perioada următoare proiecte și o viziune privind dezvoltarea orașului Aleșd, intenția noastră fiind aceea de a asigura o administrație publică eficientă care să se axeze pe dezvoltarea economică și urbanistică.

La final, cu permisiunea dumneavoastră, un sfat pentru alegători. Pe cei care care fac campanie vorbind despre alții, ponegrind pe unii sau folosind imaginea altora pentru a se promova pe sine, întrebați-i ce au făcut și ce vor să facă ei pentru acest oraș. Pentru că doar prin competență, onestitate și determinare vom dezvolta comunitatea noastră, nu prin conjuncturi și încrengături de interese”, a declarat Cipleu Leontin, candidatul PSD Aleșd la primărie.

Cu această ocazie a fost prezentată și lista cu cei 22 de consilieri locali pentru Aleșd, oameni proveniți din aproape toate domeniile sociale și economice.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.