Candidatul USR PLUS pentru Președinția României, Dan Barna, va fi prezent joi, la Alesd

335
Dan Barna

Acesta va veni de la Arad și în jurul orei 10:30, are prevăzută o oprire scurtă, la Salonta, pentru 15-20 de minute. În Oradea, candidatul va susține o conferință de presă, la noul sediu USR Bihor, din strada Vasile Alecsandri, care înainte funcționa ca birou notarial pentru Silviu Dehelean, președintele filialei.

Apoi, începând cu ora 13:00, Barna se va plimba prin centrul orașului și va putea fi abordat de către alegători. Candidatul USR se va plimba la pas pe traseul Piața Unirii – pietonalul străzii Republicii, Magazinul Crișul și retur. De la ora 13:00, la sediul USR Bihor, Dan Barna are prevăzută o întâlnire cu cadrele medicale, cărora le va prezenta programul său în domeniul sănătății.

„După aceea, dorim să mergem într-o fabrică din Parcul Industrial. Undeva la ora 16:00, va pleca spre Zalău și va mai fi o oprire, în centrul Aleșdului, cu alegătorii din zonă”, ne-a transmis Mihai Șvab.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.