Adunarea Generală a filialei locale USR Nojorid și-a ales sâmbătă, 20 aprilie 2019, structura, componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control. Membrii prezenți la prima Adunare Generală a filialei locale USR Nojorid au decis prin vot ca filiala să fie condusă de un birou format dintr-un președinte și doi vicepreședinți.

Componența organelor de conducere și arbitraj ale filialei locale USR Nojorid este următoarea:

Președinte: Sime Cătălin

Vicepreședinți: Meșter Cristina, Nete Dan

Comisia de Arbitraj: Andrei Marian, Filimon Adrian, Vese Ioan

Comisia de Cenzori: Licsko Mihaela

„Unele dintre reproșurile constante ale competitorilor politici sunt acelea că: nu am fi organizați – am dezmințit acest lucru desemnând 12.000 de delegați la referendumul de anul trecut; nu avem structuri în teritoriu – USR Bihor se extinde în fiecare săptămână cu noi filiale, acum, la Nojorid, cu a 16-a filială locală, am ajuns să fim prezenți pentru 60% din populația județului Bihor; nu avem primari și consilieri locali – USR Bihor se pregătește să dea mai mulți primari iar consilieri în majoritatea comunelor, orașelor și municipiilor din județ.

USR împreună cu partenerii de la PLUS reprezintă valul nou în politica românească, valul care aduce speranța și care va confirma așteptările în acest ciclu electoral” – Silviu Dehelean deputat USR Bihor.

„După activitatea politică și implicarea în cadrul filialei USR Oradea, am luat hotărârea alături de alți colegi să înființăm filiala USR Nojorid. Ne propunem un scor cât mai bun la alegerile europarlamentare din 26 mai, creșterea și întărirea filialei Nojorid.” – Sime Cătălin președinte USR Nojorid.