Un adolescent din Zalău a dispărut!

3640
Tudor Niream
Tudor Niream

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, din Zalău, este de negăsit. Băiatul a plecat de acasă fără telefonul mobil și nu s-a mai întors.

Adolescentul le-a spus bunicilor că pleacă să se plimbe și aceștia văzând că băiatul nu se întoarce la timp, au alertat autoritățile. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Sălaj, la momentul dispariției, adolescentul era îmbrăcat cu o geacă bleumarin, bluji de culoare închisă și era încălțat cu o pereche de teniși bej.

Semnalmente: înălțime 1,70m; păr șaten, spre blond; ochi căprui; constituție atletică, fara semne particulare.

Părinții sunt disperați și fac un apel către toate persoanele care l-au văzut sau au informații despre el să apeleze numărul unic de urgență 112.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.