Trafic blocat pe DN1, din cauza unui accident rutier! La fața locului intervine elicopterul SMURD

3297
 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accidnet rutier în care au fost implicate trei autoturisme, circulaţia rutieră pe DN1 Cluj – Aleșd este la această oră întreruptă pe raza localităţii Ciucea (km. 547), judeţul Cluj.

 

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj și elicopterul SMURD intervin în aceste momente ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Ciucea.

„Pompierii au fost alertați în jurul orei 17.10, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit trei autoturisme avariate, iar într-unul se afla încarcerat un bărbat în vârstă de cca 40 de ani, cu pierderi ale stării de conștiență. S-a acționat imediat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă și pentru a-l extrage astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Acesta a primit asistență medicală de urgență la fața locului și este transportat în aceste momente cu elicopterul SMURD la spital pentru îngrijiri de specialitate

Patru alte persoane au mai fost consultate la fața locului, dintre care o femeie va fi transportată la spital pentru investigații de specialitate. Aceasta prezenta, la prima evaluare, afecțiuni ușoare”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Update: Potrivit reprezentanților IPJ Cluj din primele date, conducătorul auto de 56 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca în direcția Oradea ar fi pătruns pe sensul opus, unde a acroșat alte doua autoturisme.

În urma impactului acesta și o femeie, pasager în alt autoturism implicat în evenimentul rutier au fost transportati la o unitate medicală.

Conducătorii celorlalte doua auto au fost testați cu aparatul etilotesc, rezultatele fiind negative.

Se estimează ca în aproximativ 35-45 de minute traficul să fie reluat.

Știre în curs de actualizare …

 

Urmărește-ne și pe Google News