Prima declaratie a soferului care a ucis 5 oameni in Braila. „Am avut niste convulsii mai demult, nu am consumat droguri”

91

Declaratia soferului vine dupa ce directorul Spitalului Judetean de Urgenta, dr. Mihail Iugulescu, a declarat luni ca testele acestuia pentru droguri au iesit pozitive.

 

„A fost testat pentru alcoolemie si pentru droguri si a iesit pozitiv la testarea pentru droguri. Noi, in zona Braila-Galati, facem doar alcoolemie la noi in laborator, astfel incat probele pentru droguri vor fi trimise la Bucuresti, la Institutul de Medicina Legala pentru toxicologie. La analizele care se fac cu bateria de teste UPU, testul pentru droguri a iesit pozitiv pentru sange si urina. Noi avem aici bandeletele care arata ca testele sunt pozitive”, a declarat Iugulescu.

Soferul, Marius Negoita, in varsta de 27 de ani, a confirmat faptul ca in trecut a avut o criza de epilepsie.

„Am avut niste convulsii mai demult, dar in rest nu am avut nimic”, a spus Marius Negoita, potrivit Agerpres.

Sursa:Pro TV

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.