Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost sef MOSSAD. Doi agenti israelieni, arestati intr-un hotel din Bucuresti

111

Doi dintre suspecti au fost prinsi sambata seara in camera lor de hotel din centrul Capitalei, unde aveau aparatura electronica. Chiar in acest moment au loc perchezitii informatice, afirma surse apropiate de ancheta citate de corespondentul ProTV Ovidiu Oanta.

 

Tribunalul Bucuresti a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventiva inca de duminica. Sunt mai multe capete de acuzare, de la constituire de grup criminal organizat pana la diferite infractiuni informatice, toate cu scopul de a ajunge la informatii privind viata profesionala si personala a Laurei Codruta Kovesi, cu scopul de a compromite.

Al treilea suspect, creierul afacerii, fostul sef Mossad Meir Dagan (foto jos), se pare ca nu va mai fi tras la raspundere, fiindca ar fi murit intre timp. SRI si DIICOT incearca acum sa dea de al patrulea suspect. Laura Codruta Kovesi nu a comentat inca acest caz, dar ar putea prezenta miercuri dupa-amiaza o pozitie publica.

Sursă: Pro TV

 

Urmărește-ne și pe Google News