Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost sef MOSSAD. Doi agenti israelieni, arestati intr-un hotel din Bucuresti

111

Doi dintre suspecti au fost prinsi sambata seara in camera lor de hotel din centrul Capitalei, unde aveau aparatura electronica. Chiar in acest moment au loc perchezitii informatice, afirma surse apropiate de ancheta citate de corespondentul ProTV Ovidiu Oanta.

 

Tribunalul Bucuresti a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventiva inca de duminica. Sunt mai multe capete de acuzare, de la constituire de grup criminal organizat pana la diferite infractiuni informatice, toate cu scopul de a ajunge la informatii privind viata profesionala si personala a Laurei Codruta Kovesi, cu scopul de a compromite.

Al treilea suspect, creierul afacerii, fostul sef Mossad Meir Dagan (foto jos), se pare ca nu va mai fi tras la raspundere, fiindca ar fi murit intre timp. SRI si DIICOT incearca acum sa dea de al patrulea suspect. Laura Codruta Kovesi nu a comentat inca acest caz, dar ar putea prezenta miercuri dupa-amiaza o pozitie publica.

Sursă: Pro TV

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.